Sirotčinec slečny Peregrinové: Zkáza Ďáblova akru

Osud světa podivných je v tomto působivém závěru série Sirotčince slečny Peregrinové velmi nejistý.

Poslední, co Jacob Portman viděl, než svět potemněl, byla děsivá a důvěrně známá tvář. Najednou se spolu s Noor ocitá na místě, kde všechno začalo – v domě svého dědečka. Jacob netuší, jak se jim podařilo vyváznout ze smyčky V a jak se dostali na Floridu. Ale jednu věc ví zcela jistě: Caul je zpět. 



A jsou zpět!
Protože od rozdělané práce se neodchází. 
A od té podivné už vůbec ne.

Na záda Jacobovi dýchají nepřátelé a před ním je jedno velké Neznámo… Uspěje i tentokrát?



Knižní videotrailer ke knize Sirotčinec slečny Peregrinové: Ptačí sněm je tu! 






Podívejte se na oficiální trailer knihy Mapa dní. 
Jacob a jeho podivní přátelé ze Sirotčince slečny Peregrinové jsou zpět.







Také vás vždy zajímalo, kde se vzaly podivné děti ze Sirotčince slečny Peregrinové?


Ještě dříve, než pro ně slečna Peregrinová vytvořila smyčku – bezpečný domov na tajemném ostrově – existovaly příběhy o podivných dětech a zvířatech, které se nejprve předávaly ústní cestou, dokud se jejich písemného zpracování neujal sám jeden z podivných. Neviditelný Millard Nullings sepsal deset fantastických příběhů, které odkrývají některá tajemství z historie podivných.





Málo času na čtení?

Skvělá zpráva pro všechny, jež upřednostňují mluvené slovo před klasickým čtením. Nyní si můžete koupit audioknihu prvního a druhého dílu série Sirotčinec slečny Peregrinové.

Vypravěčem zmíněných audioknih se stal herec Viktor Dvořák a rozhovor s ním si můžete přečíst ZDE (v sekci "Více o knize"). Které postavy ze Sirotčince si nejvíce oblíbil? Má s Jacobem něco společného? Nejen to se v rozhovoru dočtete.


Ukázka k poslechu.

Audioknihy můžete objednávat ZDE.















Jedničkou to nezačalo? 

Poslední velká mise našich podivných a podivuhodných přátel proběhla v třetí knize ze série Sirotčinec slečny Peregrinové, Knihovna duší.
Na nebezpečné výpravě za osvobozením svých druhů potkávali Jacob a Emma další podivné, laskavé i kruté, poznávali zradu, nebezpečí závislosti, závist i chorobnou touhu po moci. 
Na konci příběhu musel Jacob volit, který z obou světů mu bude domovem. Anebo ho čekalo překvapivé řešení? Odpověď jste nalezli právě ve třetí knize Sirotčinec slečny Peregrinové: Knihovna duší



Jenže! Ještě dříve, než slečna Peregrinová vytvořila smyčku – domov a útočiště – pro dnes již dobře známé podivné děti, existovaly povídky o podivných dětech a zvířatech, které se nejprve tradovaly ústní cestou, dokud se jejich písemného zpracování neujal v roli editora jeden z nejpovolanějších, podivný Millard Nullings... 

Millard Nullings

Sledujte nás na www.sirotcinecslecnyperegrinove.cz nebo na www.jota.cz.
Již brzy vám prozradíme víc.






Vychází Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti s novou, filmovou obálkou.


Knižní předloha stejnojmenného filmu Tima Burtona.
Tajemný ostrov. Opuštěný sirotčinec. Zvláštní sbírka velice podivných fotografií. Strašidelný příběh je prostě jako dělaný pro filmového mága Tima Burtona.







Podívejte se na oficiální trailer filmu Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti, který režíroval Tim Burton.

Do českých kin film přichází již 29. 9. 2016.